Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele alimentare au fost in perioada septembrie-noiembrie a anului trecut cu 16% mai scumpe fata de aceelasi interval din 2007


Produsele alimentare au fost in perioada septembrie-noiembrie a anului trecut cu 16% mai scumpe fata de aceelasi interval din 2007, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare a pietei MEMRB Romania.
Uleiul, ketchup-ul, alunele si pastele fainoase sunt alimentele care au inregistrat cele mai mari cresteri ale preturilor in 2008. Astfel, un litru de ulei vegetal a fost mai scump cu 44% in perioada septembrie-octombrie a anului trecut fata de aceeasi perioada din 2007, in timp ce o sticla de ketchup a costat cu 29% mai mult, pastele fainoase au luat un avans de 30%, alunele de 34%, iar carnea procesata de 23%.

In majoritatea cazurilor, scumpirile inregistrate anul trecut de produsele alimentare au fost determinate de majorarea puternica a preturilor la materiile prime (floarea-soarelui, grau, porumb etc.) pe fondul secetei din anul 2007. In ceea ce priveste lactatele, preturile acestora au crescut in medie cu cu 17% in septembrie-noiembrie anul trecut comparativ cu acelasi interval din 2007, cele mai mari cresteri fiind inregistrate la smantana (22%) si lapte acru (20%).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016