Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Tomata: Sprijin financiar de urgenta pentru micii fermieri

programul-tomata-sprijin-financiar-de-urgenta-pentru-micii-fermieri

Multe localitati cu traditie in productia de legume in spatii protejate au fost lovite de fenomene meteo extreme. Culturile infiintate de micii fermieri anul acesta au fost distruse.


Uniunea Salvam Taranul Roman a transmis o solicitare de urgenta catre Guvern, Ministerul Agriculturii, Parlamentul Romaniei si toate celelalte responsabile. In acest sens, se doreste gasirea unor resurse financiare si a altor facilitati pentru legumicultorii afectati.
 
"Avand in vedere fenomenele meteo extreme din ultimele zile (vant puternic cu caracter de vijelie, temperaturi scazute, inghet tarziu de primavara etc.) inregistrate in perioada 28-30.03.2023 la nivelul tarii noastre, fermierii romani au suferit pagube importante: astfel suprafete importante de legume cultivate in spatii protejate si solarii de rasaduri au fost afectate cu procente de 20-100% distrugandu-se atat structurile solariilor, foliile de acoperire, culturile deja infiintate, rasadurile din rasadnitele fermierilor, etc.
 
De asemenea, in urma temperaturilor nocturne negative(conform ANM) au fost afectate si culturile de vita de vie, pomi fructiferi si cartofi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
In acest sens Uniunea Salvam Taranul Roman va solicita sprijinul in acordarea unei SCHEME DE AJUTOR DE STAT cu CARACTER DE URGENTA pentru despagubirea fermierilor afectati si prelungirea perioadei de recoltare din programul TOMATA 2023 pana la data de 31 iulie 2023.
 
Mentionam ca la aceasta data o parte din fermierii din sectorul Legume, Fructe si Cartof sunt greu incercati de pagubele suferite si se vad in imposibilitatea infiintarii culturilor si repararea dezastrelor materiale provocate de aceste fenomene meteo extreme.
 
Luand in considerare cele semnalate de noi va rugam sa acordati atentia cuvenita si sa veniti in sprijinul fermierilor cu o forma de sprijin financiar cu caracter de urgenta pentru a salva ce se mai poate salva din anul agricol 2023. Va multumim respectuos si ne bazam pe sprijinul dumneavoastra", conform comunicatului USTR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016