Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Tomata: Termen limita pentru fermieri

programul-tomata-termen-limita-pentru-fermieri

Fermierii care s-au inscris in acest an la Programul Tomata trebuie sa aiba grija la termenul limita. Mai au putin pana la incheierea perioadei de comercializare a productiei realizate, insa inainte trebuie sa se asigure ca specialistii din cadrul Directiilor Agricole Judetene vin sa efectueze controlul pe teren.


"Pentru fermierii care s-au inscris in programul tomata, ii anunt ca pana pe data de 20 iunie cel tarziu, trebuie sa anunte Directiile Agricole Judetene pentru a se efectua vizita in teren. 
 
Asa cum este acum HG-ul prevazut, pot fi comercializate tomatele in cadrul Programului Tomata pana pe data de 30 iunie, cu obligativitatea efectuarii vizitei in teren cu cel putin 10 zile inainte de aceasta data. Deci 20 iunie ar fi ultima zi in care expertii DAJ ar putea sa vina pe teren. Mai e putin", a precizat Ion Paunel, fondator al Uniunii Salvati Taranul Roman.
 
Anul acesta s-au inscris peste 22.000 de fermieri in Programul Tomata. O mare parte dintre acestia sunt tineri fermieri, cu varsta de pana in 40 de ani, potrivit datelor transmise de Ministerul Agriculturii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon


Ce iti promite Amazon Spatii de depozitare Recomandari de gestionare a stocurilor  Piata larga  Lista nelimitata de clienti  DAR Cum inveti sa investesti   Cum inveti sa alegi distribuitorul   Ce sunt strategiile de marketing Cum alegi una potrivita pentru tine   Pentru aceste intrebari si multe altele am...

Oferta Speciala
valabila 48h
In ceea ce priveste acest an, legumicultorii au intampinat diverse probleme. Temperaturile scazute de pe perioada primaverii au pus recoltele in pericol, ceea ce i-a determinat pe fermierii inscrisi in program sa ceara o prelungire a termenului stabilit initial.
 
Fermierii au cerut o prelungire cu scopul de a realiza obiectivele la care s-au angajat prin inscrierea in Programul Tomata.
 
"Avem foarte multe semnale de la fermieri din tara care s-au inscris in Programul Tomata, cu rugamintea de a incerca sa prelungim acest program pana cel putin in 15 iulie, noi am vrea 1 august. 
 
Vom face o adresa la Ministerul Agriculturii, am luat legatura si cu Administratia Nationala de Meteorologie, pentru ca am avut o primavara foarte racoroasa. 
 
Valoarea temperaturilor diurne a fost destul de scazuta pentru aceasta perioada a anului, din martie pana acum. Speram ca cineva sa ne ascult", a mai precizat reprezentantul legumicultorilor.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton