Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Proiect de imbunatatire a capacitatii administrative la Ministerul Agriculturii
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) deruleaza, pina la finele lunii iulie 2014, un proiect cofinantat din Fondul Social European, in valoare de 4,84 milioane de lei, fara TVA, pentru consolidarea capacitatii administrative a Ministerului Agriculturii in domeniul managementului strategic, potrivit datelor publicate pe site-ul MADR.
Proiectul "Planificare strategica pentru administratia agricola" este co-finantat in Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013 si se deruleaza pe 24 de luni.
Potrivit datelor MADR, scopul proiectului este de a imbunatati capacitatea MADR in a elabora, implementa, monitoriza, evalua activitati de planificare strategica durabile, grupul tinta fiind alcatuit atit din persoane cu functii de conducere cit si de executie care desfasoara activitati de planificare strategica in diferite structuri de specialitate ale MADR. in cadrul proiectului se vor desfasura activitati de instruire si un atelier de lucru la care vor participa 160 de persoane.
Principalele activitati desfasurate in cadrul proiectului vizeaza efectuarea analizei complexe la nivelul unor structuri ale administratiei agricole (la nivel central, institutii din subordine, deconcentrate), elaborarea Planului Strategic Institutional integrat (abordare integrata a componentei de management si componentei bugetare) - stabilirea prioritatilor administratiei agricole. De asemenea, in cadrul proiectului va fi realizat si implementat un Sistem informatic de monitorizare pe baza de obiective (proiectarea sistemului si dezvoltarea aplicatiei electronice) si se va efectua pregatirea practica a utilizatorilor, elaborarea unui set de recomandari si a unei propuneri de restructurare a administratiei agricole, dezvoltarea unor instrumente specifice de planificare strategica (prelucrarea si valorificare informatiilor, elaborarea de harti strategice), identificarea nevoilor de formare, selectarea metodelor de instruire, stabilirea curriculei si desfasurarea a patru sesiuni de training si organizarea a doua conferinte pentru promovarea, respectiv diseminarea rezultatelor proiectului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
MADR precizeaza ca in implementarea proiectului vor fi respectate principiile dezvoltarii durabile si egalitatii de sanse.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi