Revista Brutarul-Cofetarul organizează, în această vară, un concurs foto care captează în centrul atenţiei producţia şi consumul de pâine şi promovează Ziua Mondială a Pâinii, care se va sărbători în luna octombrie. La iniţiativa revistei Brutarul-Cofetarul, o serie de producători de pâine şi produse de panificaţie se vor alătura acestui eveniment prin derularea unor campanii caritabile constând în donaţii de produse alimentare către mai multe instituţii sociale (spitale, aziluri de bătrâni, cantine sociale, orfelinate etc.).
Concursul foto „Omul şi Pâinea” s-a născut din proiectul „Ziua Mondială a Pâinii” şi are scopul de a aduce în interesul publicului importanţa celui mai popular aliment: pâinea. Ne propunem să oferim astfel o incursiune în „culisele” producţiei de pâine, prezentând procesul de obţinere a acesteia şi munca depusă de brutari în acest scop. Încercăm astfel să apropiem mai mult pâinea de om, de consumator, se arată într-un comunicat al revistei.
Revista Brutarul Cofetarul este, de peste 10 ani, singura revistă de specialitate adresată întreprinzătorilor din sectorul de panificaţie-cofetărie, fiind distribuită lunar, gratuit, în peste 7.500 exemplare, factorilor de decizie din mori, brutării, cofetării, patiserii, cafenele şi alte unităţi de profil.
Detalii despre revistă găsiţi pe www.brutarul.ro, iar despre concurs, pe www.brutarul.ro/ziuapainii.
Concursul foto „Omul şi Pâinea” s-a născut din proiectul „Ziua Mondială a Pâinii” şi are scopul de a aduce în interesul publicului importanţa celui mai popular aliment: pâinea. Ne propunem să oferim astfel o incursiune în „culisele” producţiei de pâine, prezentând procesul de obţinere a acesteia şi munca depusă de brutari în acest scop. Încercăm astfel să apropiem mai mult pâinea de om, de consumator, se arată într-un comunicat al revistei.
Revista Brutarul Cofetarul este, de peste 10 ani, singura revistă de specialitate adresată întreprinzătorilor din sectorul de panificaţie-cofetărie, fiind distribuită lunar, gratuit, în peste 7.500 exemplare, factorilor de decizie din mori, brutării, cofetării, patiserii, cafenele şi alte unităţi de profil.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Detalii despre revistă găsiţi pe www.brutarul.ro, iar despre concurs, pe www.brutarul.ro/ziuapainii.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News