Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Rezultatele activităţilor de control ale ANSVSA în unităţile din industria agroalimentară, la începutul lunii septembrie
În perioada 03.09.2010 – 09.09.2010, inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor din cadrul Direcţiilor judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi a Municipiului Bucureşti au desfăşurat activităţi de control în unităţile din industria agroalimentară.
Au fost efectuate 2.118 de controale, în urma cărora s-au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.800 de lei şi 16 avertismente. De asemenea, au fost emise 3 Ordonanţă de Interzicere a Activităţii.
Unităţile din industria agroalimentară controlate desfăşoară activităţi pe domenii de activitate diverse, precum fabricarea pâinii şi produselor de patiserie, a produselor de morărit, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, şi unităţi de depozitare pentru seminţe, legume şi fructe.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
În urma controalelor efectuate au fost constatate o serie de neconformităţi cum ar fi: depozitarea produselor alimentare neetichetate, condiţii de igienă necorespunzătoare, depozitare necorespunzătoare şi nerespectarea criteriile de compatibilitate la depozitare nerespectarea condiţiilor de manipulare, lipsă monitorizare temperatură în spaţiul de depozitare sau sursa de apă utilizată contaminată bacteriologic.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News