Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romani suspectati de furtul unor utilaje agricole in nord-estul Frantei


Persoane originare din estul Europei şi în special din România sunt suspectate de furtul unor utilaje agricole în regiunea Saverne, din nord- estul Franţei, unde, începând din iulie, au fost înregistrate o serie de dispariţii ale unor tractoare, relatează cotidianul Dernieres Nouvelles D'Alsace citat de NewsIn.
Potrivit publicaţiei, brigăzile jandarmeriei din regiunea Saverne anchetează o serie de furturi de tractoare, care a început în noaptea de 18 spre 19 iulie într-o fermă din Hochfelden, unde două utilaje au fost furate. În noaptea de 29 spre 30 iulie, un alt utilaj a fost furat la Pfulgriesheim. În aceeaşi noapte, o tentaivă de furt a unui tractor a avut loc într-un parc auto al unui concesionar de material agricol la Wiwersheim. Trei zile mai târziu, în noaptea de 1 spre 2 august, două tractoare au dispărut la Crasttat. Cel mai recent furt a fost înregistrat în noaptea de 4 spre 5 august, în apropierea localităţii Littenheim, unde au fost furate două tractoare aparţinând unor proprietari diferiţi. Cele două utilaje agricole au fost găsite ulterior pe o şosea situată la aproximativ un kilometru de locul furtului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit publicaţiei, scenariul este aproape acelaşi în fiecare caz. „Actele sunt comise noaptea, în ferme sau hangare izolate”, spune ofiţerul Bernard Losser, de la brigada jandameriei din Hochfelden. „Furturile au loc între Strasbourg şi Saverne, de-a lungul autostrăzii. Utilajele furate, fără deosebire de marcă, sunt încărcate într-un camion”. El susţine că faptele „ar putea fi imputate unor persoane originare din Estul Europei şi în special din România”. Afirmaţia sa se bazează pe recenta arestare de către poliţia austriacă a doi români care au furat utilajul agricol la Pfulgriesheim şi care încearcau să se întoarcă în ţara lor prin Austria, menţionează cotidianul Dernieres Nouvelles D'Alsace. În contextul creşterii furturilor de utilaje agricole, brigăzile jandameriei din regiunea Saverne „atrag atenţia fermierilor asupra protecţiei materialelor, tractoarelor şi altor dispozitive de producţie”.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016