Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Curierul National: România a importat anul trecut alimente de 3,7 mld. euro
România a importat pe parcursul anului 2009 produse agroalimentare în valoare de 3,7 miliarde euro şi a exportat de doar 2,18 miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale la solicitarea NewsIn.
Astfel, cele mai importante importuri realizate în 2009 au fost cele de carne de porc proaspătă, refrigerată sau congelată, în valoare de circa 380 milioane euro.
România a importat semnificativ în 2009 şi carne de pasăre (157 mil. euro), zahăr din trestie sau sfeclă-de-zahăr (193 mil. euro), porumb (130 mil. euro).
De asemenea, România a importat produse de brutărie şi patiserie (95,7 mil. euro), cafea (95 mil. euro), brânzeturi şi caşuri (76 mil. euro), seminţe de floarea-soarelui (73 mil. euro), precum şi grâu şi mesin (77,8 mil. euro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Curierul National.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura