Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romsilva estimeaza un profit net de 21 de milioane de lei in acest an

Tags: romsilva

Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva estimeaza pentru anul 2009 un profit net de 21 de milioane de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2009, publicat in Monitorul Oficial.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli, veniturile totale estimate se ridica la circa 1,33 miliarde lei, iar cheltuielile totale se cifreaza la valoarea de 1,30 miliarde lei.

Romsilva estimeaza ca va obtine aproximativ 1,09 miliarde lei din productia vanduta, 7,8 milioane lei din vanzarea marfurilor, iar 10,3 milioane lei din subventii de exploatare aferente cifrei de afaceri nete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In plus, din cheltuielile totale, cele de exploatare se vor ridica anul acesta la circa 1,29 miliarde lei, din care circa 521 milioane lei, cheltuieli cu personalul. Numarul de personal prognozat pentru anul acesta este de 18.632, iar fondul de salarii in bugetul de venituri si cheltuieli se ridica la 358 milioane lei.

Cheltuielile financiare din 2009 sunt estimate la 2,9 milioane lei. Cheltuielile pentru investitii estimate pentru 2009 in bugetul de venituri si cheltuieli se ridica la circa 177 milioane lei. Investitiile sunt finantate din alocatii de la buget (55 milioane lei), din surse proprii (52 milioane lei), din credite bancare (51,9 milioane lei) si din alte surse (15 milioane lei).

Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva a inregistrat in primele trei luni din 2009 un profit brut de in valoare de circa 5.6 milioane lei, in scadere cu 83% fata de aceeasi perioada din 2008, pe fondul retrocedarii padurilor catre fostii proprietari.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton