Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romsilva va vinde peste 100.000 de pomi de Crăciun


Regia Naţională a Pădurilor Romsilva va recolta şi comercializa în acest an 104.400 de pomi de Crăciun, din care 62.000 vor fi brazi, diferenţa reprezentând alte specii de răşinoase, a anunţat, joi, instituţia.
"Faţă de anul 2007, se recoltează cu circa 19.450 de bucăţi mai puţin, ca urmare a retrocedării unor suprafeţe din fondul forestier din administrarea regiei. Recoltarea pomilor se va face, în cea mai mare parte, din regenerările naturale cu densitate excesivă, precum şi din culturi specializate", se arată într-un comunicat al Romsilva reprodus de Mediafax.

Preţurile minime de comercializare a brazilor direct către populaţie vor varia, în funcţie de înălţimea pomilor, între 20 lei şi 30 lei, iar pentru molizi şi alte răşinoase între 10 lei şi 20 de lei. Preţurile nu includ TVA.

"Solicitările pentru exemplare cu înălţimi mai mari de trei metri vor fi considerate comenzi speciale iar preţul se va aproba în comitetul director al direcţiei silvice, pornind de la tariful minim de 20 de lei pe metru", se mai arată în comunicat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Valorificarea pomilor către populaţie şi alţi beneficiari se va face de către direcţiile silvice, atât direct, cât şi prin societăţi comerciale.

Direcţiile silvice vor onora, în primul rând, cererile populaţiei, urmând ca, în limita excedentului, să vândă pomi şi agenţilor economici.

În cazul în care ocoalele silvice vor vinde pomii de Crăciun în alte locuri decât cele pentru care au fost determinate preţurile minime, cum ar fi pieţele, vor fi adăugate şi cheltuielile pentru transport, manipulare şi depozitare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016