Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a deschis cel mai mai mare targ agricol organizat in Romania

s-a-deschis-cel-mai-mai-mare-targ-agricol-organizat-in-romania

Indagra 2017 se desfasoara in perioada 25-29 octombrie 2017 si este organizat de Romexpo, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.


Peste 530 de companii din 24 de tari participa la editia din acest an a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra 2017, cea mai importanta manifestare cu profil agricol, organizata anual in Romania.
 
Potrivit organizatorilor, numarul firmelor inscrise este in crestere cu peste 4% fata de 2016, fiind asteptati la actuala editie peste 66.000 de vizitatori. Tarile care si-au anuntat prezenta la cel mai mare targ agricol din tara sunt cele recunoscute pentru puterea detinuta pe pietele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.
 
Indagra 2017 beneficiaza de participarea oficiala internationala a Frantei si Turciei si de participari de grup din partea Greciei si Olandei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Targul reprezinta cel mai important eveniment romanesc cu caracter agricol, numarul mare de expozanti, ofertele acestora si activitatile conexe din cadrul lui demonstrand potentialul si capacitatea producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a aduce pe piata produse si echipamente moderne, in scopul de a creste performantele si profitul in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie.
 
De asemenea, vor avea loc si alte doua evenimente cu tematici complementare in aceeasi perioada, respectiv Indagra Food — Targ international pentru industria alimentara si Expo Drink & Wine — Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.
 
Targul de agricultura este deschis la Romexpo, in perioada 25 — 28 octombrie 2017, intre orele 10:00-18:.00, iar in ultima zi, 29 octombrie 2017, intre 10:00-16:00. Biletul de intrare pentru adulti si studenti este de 20 de lei/zi.
 
Organizatorii precizeaza ca editia precedenta a Indagra a stabilit noi recorduri. Astfel, manifestarea a reunit 515 de companii expozante din 22 de tari, o suprafata expozitionala de 32.428 metri patrati, 64.800 vizitatori, Pavilion National al Frantei, participari de grup din Italia, Olanda, Grecia si Turcia si un grad de internationalizare de 32%. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016