Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a deschis targul Indagra, cea mai importanta manifestare expozitionala din domeniul agriculturii, organizata in Romania

s-a-deschis-targul-indagra-cea-mai-importanta-manifestare-expozitionala-din-domeniul-agriculturii-organizata-in-romania

Evenimentul este gazduit, ca de obicei, de complexul romexpo, iar targul poate fi vizitat in perioada 2-6 noiembrie.


Centrul Expoziţional Romexpo gazduieşte intre 2 si 6 noiembrie. cea mai importanta manifestare cu profil agricol, organizata anual in Romania, Indagra - Targul international de produse şi echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.
 
Cea de-a 21-a editie a evenimentului conceput si organizat de Romexpo in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.
 
In acerst an, targul reuneste reuneste peste 520 de companii din intreaga lume, dintre care peste 300 sunt din Romania.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

La targ sunt prezente 22 de tari cu tradiţie in domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, printre care Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.
 
Manifestarea ocupa intreaga suprafata expoziţionala a Romexpo, de peste 33.000 de metri patrati si beneficiaza de participari de grup din partea Greciei, Turciei si Olandei si de participarea  oficiala  internationala a Frantei, reprezentata de 19 companii.  
 
Targul reprezinta emblema evenimentelor romanesti cu caracter agricol, marimea targului, exponatele si evenimentele din cadrul lui demonstrand potentialul in crestere si capacitatile producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a plasa pe piata  de resort produse si echipamente moderne, menite sa faciliteze progresul si performanta in cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatia.
 
La targ sunt asteptate peste 65.000 de persoane, acest eveniment devenind locul unde se prezinta noutatile din domeniul agricol si unde se aplica o serie de discount-uri cuprinse intre 10% si 50% la serviciile, produsele si echipamentele expuse.
 
De la eveniment nu lipsesc masinile si utilajele care asigura o mai mare flexibilitate si o crestere rapida a productivitatii. De asemenea, pe tot parcursul targului sunt valabile ofertele speciale la achizitionarea de autovehicule (tractoare, combine, masini) modele noi, de la unici distribuitori ai unor branduri celebre şi cunoscute in domeniu, autorizati in Romania.
 
Pe parcursul celor cinci zile de targ, companiile prezente isi vor expune seminte si rasaduri de flori si legume, cei mai noi hibrizi de legume ameliorate de catre companii straine, pentru producatorii de legume din Romania, echipamente si tehnologii pentru legumicultori si floricultori, varietati de fructe si legume de sezon si de extrasezon, sute de soiuri de specii pomicole si o gama variata de arbusti fructiferi exotici, material saditor dendrofloricol, echipamente si produse pentru viticultura.
 
La Indagra 2016, vizitatorii pot achizitiona si o serie de modele noi si performante de sisteme de irigatie si de fertirigat (fertilizare concomitenta cu irigarea, solutia cea mai eficienta pentru culturile de legume, in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi), sere si solarii, componente si tehnologii pentru ele, echipamente de masurare a calitaţii apei.
 
Partea de zootehnie este reprezentata de produse si tehnologii de obtinut si folosit ingrasaminte, produse si echipamente zootehnice de crestere a bovinelor, ovinelor, cabalinelor si pasarilor de rasa, echipamente necesare modernizarii sau infiintarii de ferme de ovine, caprine, bovine de lapte si carne, cabaline si porcine, solutii, autovehicule si accesorii de transport de animale, garduri electrice pentru animale, produse pentru igiena mulsului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016