Numărul animalelor sacrificate şi greutatea lor în carcasă au crescut în mai 2010 faţă de aceeaşi lună din anul precedent la bovine, în timp ce la porcine, ovine şi caprine şi păsări au scăzut, arată datele transmise miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Astfel, numărul total de bovine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 19,4%, respectiv cu 27.2%. Sacrificările de bovine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 22,2%, respectiv cu 27,2%.
Numărul total de porcine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 15,5%, respectiv cu 8,9%. Sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 18,1%, respectiv cu 25,5%.
Astfel, numărul total de bovine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 19,4%, respectiv cu 27.2%. Sacrificările de bovine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 22,2%, respectiv cu 27,2%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Numărul total de porcine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 15,5%, respectiv cu 8,9%. Sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 18,1%, respectiv cu 25,5%.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News