Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sârbu crede că înfiinţarea Comisiei prezidenţiale pentru agricultură este "o încercare electorală"


Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu (PSD), a declarat, marti, la Realitatea FM, ca infiintarea Comisiei prezidentiale pentru agricultura este "o incercare electorala", iar din acest motiv PSD a decis sa nu ia parte la prima sedinta a Comisiei, scrie NewsIn.

"Noi in Romania nu ducem lipsa de doua lucruri: de legi si de strategii. Deci avem biblioteci intregi si am vazut de multe ori ca se aplica foarte greu. Nu e un lucru rau ca oamenii sunt adunati sa-si mai spuna din pareri", a spus Sarbu, referindu-se la nou infiintata Comisie prezidentiala care vizeaza elaborarea unei strategii vizand agricultura.

Intrebat daca nu a considerat infiintarea acestei Comisii ca fiind o "nota proasta" data de presedinte Ministerului Agriculturii, Sarbu a spus ca nu a interpretat lucrurile in acest fel. "Nu am luat-o asa pentru ca eu stiu ce am facut. Nu stiu daca cineva poate sa ne dea o nota. Poate sunt de buna credinta si vor sa puncteze lucruri, problema e dupa ce se pun toate pe hartie si devin un material, cine le aplica? Asta e marea intrebare, exista fonduri ,in primul rand?", a spus ministrul Agriculturii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Referitor la neparticiparea sa la prima sedinta a Comisiei, care a avut loc luni, Sarbu a explicat ca decizia a a partiunt partidului. "A fost o decizie a partidului sa nu participam la intalnirea de la Cotroceni tocmai datorita faptului ca e o incercare electorala. S-a apreciat ca e prea tarziu, e venita pe ultimele luni, nu s-a facut acum cinci ani, daca s-a dorit", a apreciat Sarbu.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat luni, Decizia de infiintare a Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania, condusa de Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii. Comisia are ca obiectiv elaborarea unor documente pentru orientarea strategiei si politicilor publice pentru dezvoltarea agriculturii pe termen lung (la orizontul anilor 2020-2025), planurilor de actiune pe temen mediu (pana in anul 2014) si pe termen scurt (care sa fie aplicate in anul 2010) precum si pozitiei Romaniei privind viitorul Politicii Agricole Comune.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016