Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarmalutele romanesti au avut succes in China, la Expo 2010


Ministerul de Externe a anunţat, joi, că 25.000 de oaspeţi au trecut pragul restaurantului cu specific românesc "Maria", de la Expo Shanghai, potrivit MAE cel mai vândut produs - aproape 200 de porţii zilnic - fiind sarmalele, micii fiind şi ei "la mare căutare".
Restaurantul cu specific românesc din cadrul Pavilionului României la EXPO 2010, „Restaurantul Maria”, a primit, în decursul celor 83 de zile de când a început expoziţia mondială, peste 25.000 de oaspeţi, care au decis să încerce feluri tradiţionale Româneşti.

Bucătarul-şef Florin Mihalache şi echipa sa formată din alţi trei bucătari – Paşca Grigore, Bercea Dragoş şi Bulău Marian – pregătesc zilnic mâncare pentru aproximativ 600 de vizitatori.

Cel mai vândut produs sunt sărmăluţele româneşti – câte 150-200 de porţii zilnic. Micii sunt şi ei la mare căutare, la „Restaurantul Maria” consumându-se în jur de 600 de mici în fiecare zi. Meniul restaurantului mai oferă supă de perişoare şi de vită, cotlete de miel cu rozmarin, friptură de vită, salată de vinete şi alte bunătăţi. Pentru pregătirea acestora, bucătarii români găsesc majoritatea ingredientelor în China, dar cimbrul trebuie adus de acasă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


„Vizitatorii chinezi apreciază mâncarea oferită de noi pentru că este variată şi săţioasă. Pentru ei este un gust cu totul nou, dar pe care îl găsesc delicios. A venit la noi în restaurant un cuplu de chinezi care a trăit 20 de ani în România. Primul lucru pe care l-au cerut a fost ciorba. Au spus că le era dor să mănânce o ciorbă ca în România”, a declarat bucătarul-şef Florin Mihalache.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton