Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretarul de stat Daniel Botanoiu participa la Reuniunea Ministrilor Agriculturii, membri ai Grupului de la Visegrad

secretarul-de-stat-daniel-botanoiu-participa-la-reuniunea-ministrilor-agriculturii-membri-ai-grupului-de-la-visegrad

Agenda reuniunii are ca tema principala tratamentul solului, degradarea solului şi agricultura durabila.


In perioada 25 – 26 februarie 2016, o delegatie condusa de secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu, participa la Reuniunea Ministrilor Agriculturii, membri ai Grupului de la Visegrad in formula V4+4 care se desfasoara in Praga, Cehia.
 
Agenda reuniunii are ca tema principala tratamentul solului, degradarea solului şi agricultura durabila. Solul este o resursa naturala de interes comun national, al intregii Comunitati Europene si mondiale, aflata sub presiunea crescanda a influentelor naturale si antropice  si trebuie protejat de la degradare.
 
In cadrul reuniunii din data de 25 februarie 2016, care s-a desfasurat la sediul Ministerului Agriculturii din Cehia, au participat circa 85 de specialisti  din domeniul cercetarii şi al fondului funciar din cele opt state.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cu aceasta ocazie a fost pus un accent deosebit pe identificarea unor masuri de precautie atunci cand se presupune ca modul de folosire a solului poate afecta negativ, in mod semnificativ, functiile solului.
 
„Dezvoltarea agriculturii in Romania a necesitat si necesita cercetarea si cunoasterea solului, a calitaţii acestuia si a capacitatii agroproductive, a factorilor limitativi si a masurilor agropedoameliorative fundamentate pe baze stiintifice si cunoasterea temeinica a caracteristicilor solurilor pentru imbunatatirea capacitatii de productie a fondului funciar”, a afirmat secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu.
 
Delegatiile participante au subliniat faptul ca temele abordate constituie probleme reale care se confrunta intregul sistem agricol ceea ce impune necesitatea identificarii unor solutii comune pentru aceste probleme care sa asigure respectarea atat a legislatiilor nationale, cat si a normelor europene in materie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016