Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful MADR acuza actiuni de sabotaj la plata avansurilor pentru subventiile pe suprafata

seful-madr-acuza-actiuni-de-sabotaj-la-plata-avansurilor-pentru-subventiile-pe-suprafata

Achim Irimescu a declarat ca a primit informatii ca cererile introduse in sistem erau ulterior retrase doar pentru a intarzia efectuarea in termen a platilor.


Invitat joi seara la o emisiune televizata, ministrul Achim Irimescu a facut o dezvaluire socanta atunci cand s-a referit la esecul platii avansurilor pe suprafata, precizand ca a fost vorba la acel moment inclusiv de unele actiuni de sabotaj venite din interiorul APIA, cu scopul de a-l discredita.
 
„S-au intamplat lucruri ciudate. Dupa ce am facut eforturi cu o parte din salariatii agentiei sa recuperam intarzierea, ni s-a spus din sistem ca avem prieteni in ghilimele care retrageau cererile din sistem ca sa il saboteze pe Irimescu, ceea ce mi se pare o prostie. Pentru ca nu il saboteaza pe Irimescu, ci pe bietii fermieri, pe acei fermieri care asteapta cu disperare acesti bani. Sunt cu totul de acord cu ei, dar din pacate, ce nu s-a reusit sa se faca intr-o perioada de timp, este acum greu sa recuperam. Chiar zilele acestea am discutat cu noua conducere a APIA, echipa a inceput sa lucreze bine, se lucreaza in doua schimburi, si sambata si duminica, incercam sa gasim stimulente financiare pentru a salva ce putem salva” a precizat ministrul in cadrul emisiunii de la Realitatea TV.
 
Ramanand la acelasi subiect al platilor pe suprafata, acesta a mai declarat ca data de 8 aprilie ramane in continuare termenul fixat pentru demararea platilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Am fixat data de 8 aprilie pentru inceperea platilor. Dupa ce am descoperit un mic siretlic pentru a castiga 20 de zile, pentru ca initial era sfarsitul lui aprilie, zilele trecute am aflat o  alta bomba. Daca aplicam acea reducere, nu mai putem respecta caietul de sarcini si, in extremis, am gasit la dezvoltator intelegere si SIVECO face efortuti sustinute pentru a respecta termenul de 8 aprilie” a mai explicat ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016