Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semnatura electronica pentru solicitarea fondurilor europene acordate prin PNDR

semnatura-electronica-pentru-solicitarea-fondurilor-europene-acordate-prin-pndr

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale pune la dispozitia solicitantilor de fonduri nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala posibilitatea utilizarii semnaturii electronice la depunerea cererilor de finantare.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale pune la dispozitia solicitantilor de fonduri nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala posibilitatea utilizarii semnaturii electronice la depunerea cererilor de finantare.
              
Astfel, incepand cu data de 1 august 2018, solicitantii care dispun de semnatura electronica pot incarca on-line Cererea de finantare si documentele anexe semnate electronic cu certificat digital calificat.

„Una din preocuparile mele permanente este aceea de a muta, pe cat posibil, povara administrativa de la beneficiar la Agentie. Posibilitatea de folosire a semnaturii electronice pe toata documentatia aferenta Cererii de finantare, necesara procesului de evaluare a proiectelor, este un pas important in acest sens. Practic, pentru documentele semnate electronic, AFIR nu va mai solicita tiparirea, semnarea olografa, scanarea si ulterior incarcarea on-line a documentului. Precizez ca AFIR va accepta si documente semnate olograf, astfel incat solicitantii care nu detin un certificat digital calificat necesar semnaturii electronice, vor proceda la fel ca si pana acum. Imi doresc ca in viitor sa nu mai existe vreun document pe care solicitantii si beneficiarii PNDR sa fie obligati sa il tipareasca si sa il aduca la Agentie” a declarat directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In acest sens, in Cererea de Finantare, anexa la Ghidul solicitantului, s-a introdus o noua sectiune (A6.1) in care reprezentantul legal al solicitantului trebuie sa opteze pentru aplicarea semnaturii electronice sau olografe. In cazul in care se alege optiunea „Semnatura electronica”, solicitantul va trebui sa aplice certificatul digital dedicat in declaratia F din Cererea de finantare. In acest caz, specimenul de semnatura din sectiunea B1.3 nu este necesar.

Semnatura digitala va putea fi aplicata pentru Cererile de finantare aferente submasurilor care vor fi lansate anul acesta. Completarea cererilor de finantare se realizeaza conform Ghidului solicitantului si a anexelor aferente acestuia, disponibile gratuit pe www.afir.info, la sectiunea „Investitii PNDR”, iar depunerea documentatiei se realizeaza on-line, pe pagina oficiala de internet a AFIR.

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale recomanda aplicarea semnaturii electronice cu certificat digital calificat pentru documentele transmise de catre solicitantii fondurilor nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016