Printre primii amendaţi ai lui 2009 au fost şi patronii fast-food-urilor şi barurilor din Reşiţa, pe care inspectorii Oficiului Judeţean de Protecţia Consumatorului din Caraş-Severin i-au vizitat zilele trecute. Fără autorizaţii, cu alimente stricate sau etichetare necorespunzătoare, agenţii economici din domeniul alimentar au prezentat o varietate mare de motive pentru care meritau să fie sancţionaţi. Într-o razie amplă prin magazinele şi restaurantele oraşului, inspecotrii au vizitat 34 de comercianţi. „După ce am verificat peste 1.560 de kilograme de alimente, am aplicat amenzi de 35.000 lei în doar câteva zile“, a declarat Cristi Angyal, inspector şef adjunct al OJPC Caraş-Severin. Cu ocazia verificărilor s-au oprit de la comercializare 82 de kilograme de produse alimentare în valoare de 927 de lei. Toate acestea aveau o problemă comună: lipsa etichetării corespunzătoare. Doar opt kilograme de alimente, printre care pişcoturi, ciocolată, cozonaci, carne tocată şi cârnaţi, au fost retrase de pe rafturi pentru că aveau termenul de valabilitate expirat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News