Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sindicaliştii de la Agrostar au intrat la negocieri cu reprezentanţii Ministerului Agriculturii

Tags: agrostar

Reprezentanţii celor 200 de agricultori, membrii ai Federaţiei Agrostar, care pichetează la această ora sediul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) au fost chemaţi la negocieri de către reprezentanţii MAPDR.

Crescătorii de animale, dar şi cultivatorii de legume, fructe sau cereale cer, în principal, reducerea cu 50% a preţului motorinei la pompă, trecerea Autorităţii Sanitar Veterinare în subordinea ministerului Agriculturii şi acordarea de garanţii guvernamentale pentru credite.

Agricultorii şi fermierii mai cer reducerea TVA la 5% pentru producătorii, procesatorii şi comercianţii agricoli, dar şi plata la zi a tuturor restanţelor financiare către producătorii agricoli din ajutoarele de stat.

De asemenea, în faţa Guvernului protestează circa 300 de crescători de ovine şi bovine, au declarat reprezentanţii Agrostar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


În cazul în care aceste cereri nu vor fi rezolvate, pe 20 octombrie agricultorii vor organiza un miting la care vor participa peste 7.000 de fermieri din toată ţara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton