Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutiile de pompare care fac diferenta Master Engineering configureaza si produce statii de pompare a apei pentru sisteme de irigatii

solutiile-de-pompare-care-fac-diferenta-master-engineering-configureaza-si-produce-statii-de-pompare-a-apei-pentru-sisteme-de-irigatii

Agricultura – afacere sau loterie? Raspunsul nu este simplu si poate fi diferit pentru fiecare dintre noi. Pregatirea terenulului, insamantarea, utilizarea de ingrasaminte si ierbicide, zonele de cultura, sunt doar cateva dintre aspecte majore demne de luat in calul; aspecte care depind, in cea mai mare parte, de dumneavoastra ca si fermieri.


Ce faceti atunci cand discutam de irigatii, lasati investitia dumneavoastra “la mana Domnului”? cum spun cei mai multi dintre romani. Sau ganditi realist si durabil, luand deciziile necesare pentru ca rezultatul sa fie in mana dumneavoastra?

Pe scurt, implementarea unui sistem complet de irigatii, fie ca vorbim de picurare, prin tambur sau pivoti, este o investitie care cu siguranta isi va scoate banii. In functie de cultura irigata, de suprafara sau de valoarea investitiei, un timp estimat de amortizare ajunge intre 2 si 4 ani de la data implementarii.

Master Engineering oferta consultanta tehnica necesara implementarii celor mai bune solutii de pompare a apei

Master Engineering oferta consultanta tehnica necesara implementarii celor mai bune solutii de pompare a apei, oferind sprijin atat in zona de pompare a apei (pompe, grupuri de pompare, automatizari), in zona de distributie (configurarea traseelor de distributie in vederea optimizarii costurilor de achizitie si de operare), cat si de udare (furnizarea si implementarea echipamentelor specifice).

Inca din anul 2012 compania ofera cu succes solutii de pompare a fluidelor, in domenii precum industrie, rezidential, repomparea apei uzate, stingere incendiu sau irigatii. Parteneriatele dezvoltate cu producatori de renume in domeniul pompelor, Grundfos, Wilo, Lowara, Saer si nu numai, ne faciliteaza activitatea si ne ajuta sa oferim partenerilor nostri cele mai bune solutii de pompare a apei, atat din punct de vedere al randamentelor de exploatare, ale costurilor de achizitie si pieselor de schimb si, foarte important, service si mentenanta periodica.

Solutiile privind pomparea apei pentru irigarii sunt multiple, diverse si, de cele mai multe ori, specifice fiecarei aplicatii in parte, fie ca vorbim de pozitia terenului sau a surselor de apa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe scurt, iata cateva dintre pompele uzuale utilizate:

  1. Pompe submersibile tip SP, marca Grundfos, montate in puturi de adancime, pentru pompare de apa curata, constructie otel carbon sau otel inox. Recomandate in zonele in care panza freatica este la o adancime de maxim 100 m si nu exista surse de apa de suprafata.

  2. Pompe monobloc sau cu cuplaj intermediar, tip NB sau NK, marca Grundfos, pentru pomparea apei de suprafata. Ofera debite pompate ce pot porni de la 50 mch si ajunge si la 1500 mch, avand presiuni maxime de circa 10 bari. Pompe fiabile, usor de intretinut si cu randamente foarte bune de exploatare.

  3. Statii de pompare pentru ridicarea presiunii, echipate cu pompe imersate (pompa submersibila si motor uscat). Solutie ideala pentru montajul pe canalele de irigatii, in vederea obtinerii unor debite semnificative si presiuni mari.

  4. Statii de pompare irigatii, executate modular, complet echipate si automatizate. Ansamblate de catre Master Engineering in Bucuresti, utilizand pompe monobloc marca Grundfos sau Saer Italia, cu tablou de automatizare echipate cu convertizor de frecventa si accesoriile aferente (robineti de izolare, clapeti de sens, vase de expansiune, sorburi).

Statii de pompare apa cu multiple avantaje pentru client

In conditiile unor consumuri variabile, statia de pompare este prevazuta cu convertizor de frecventa, ce moduleaza frecventa motorului electric, pompa mentinand presiunea necesara instalatiei de irigat constanta, si pompand debitul consumat. In aceasta situatie instalatia optimizeaza functionarea, reducand la minim consumul de energie.

Grupurile de pompare pot fi echipate inclusiv cu softstarter, aferent pompei de rezerva, in conditiile utilizarii generatoarelor de curent. Acesta faciliteaza pornirea, prin reducerea curentului de pornire, si implicit reduce capacitatea generatorului.

In parteneriat cu Master Metal Serv, avem capacitatea de a integra statiile de pompare in containere modulare, executate din panouri tip sandwish, in vederea facilitarii transportului, montajului si securitatii la locatie.

Grupurile si statiile de pompare propuse se regasesc pe situl companiei Master Engineering, www.solutiipomparefluide.ro sau la un email distanta trimis pe adresa office@master-eng.ro
 

Contact SC MASTER ENGINEERING SRL:

Date de identificare: CUI: RO 30508427; Nr. inreg. la R.C.:J40/8898/2012

Hala de productie: Bucuresti, Bdul Metalurgiei, Nr. 78, Sector 4, RO-041836

Adresa de e-mail: office@master-eng.ro

Telefon de contact: 031-425-24-95; 0742-828-049



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016