Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spete tehnice privind accesarea proiectelor finantate prin PNDR 2020 reactualizate pe site-ul AFIR

spete-tehnice-privind-accesarea-proiectelor-finantate-prin-pndr-2020reactualizate-pe-site-ul-afir

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a reactualizat situatia spetelor tehnice de interes general, ca urmare a solicitarilor de clarificari primite de la potentialii beneficiari ai investitiilor finantate prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).


Astfel, au fost adaugate clarificari privind criteriul de selectie 4 – Principiul lanturilor alimentare integrate – din Ghidul solicitantului pentru submasura 4.1a, pentru care s-au primit cele mai multe intrebari de la fermierii care doresc sa depuna cereri de finantare in cadrul actualei sesiuni deschise.
 
„Cautam in permanenta metode si instrumente de lucru prin care sa venim in sprijinul solicitantilor si beneficiarilor de fonduri europene pentru agricultura si dezvoltare rurala. In acest sens, consider ca prezentarea  acestor cazuri tehnice de interes si cu aplicabilitate generala alaturi de solutiile propuse de expertii Agentiei pot fi extrem de utile celor care se pregatesc sa depuna Cererile de finantare, reducand timpul in care ar fi solicitat in scris si ar fi primit raspunsul institutional. ” a mentionat Directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.
 
Printre solicitarile adresate de catre potentialii beneficiari se numara si clarificarea modalitatii de acordare a punctajului la principiul de selectie 4 al submasurii 4.1a (Investitii in exploatatii pomicole), in situatia in care procesarea si comercializarea pentru anumite produse pomicole se va realiza printr-o investitie proprie cuprinsa in noul proiect, iar alte soiuri se vor procesa si comercializa prin intermediul grupului de producatori din care solicitantul face parte. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In acest caz, avand in vedere ca punctajul maxim pe care il poate obtine un proiect este de 100 de puncte, precizarea se face in sensul ca punctajul maxim pentru principiul de selectie 4, se calculeaza fara a se cumula criteriile de selectie din cadrul principiului de selectie – punctajul maxim la principiul de selectie 4 fiind astfel de 15 puncte.
 
 Totodata, precizam faptul ca in tabelul Spete tehnice de interes si cu aplicabilitate generala, din sectiunea Comunicare > Intrebari frecvente a portalului AFIR (www.afir.info) pot fi consultate intrebari si raspunsuri privind mai multe linii de finantare din cadrul PNDR 2020.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016