Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Standul Comisiei Europene, cel mai vizitat la targul Agraria


Cel mai vizitat stand de la Targul International "Agraria", desfasurat intre 6 si 10 mai la Expo Transilvania, a fost cel al Comisiei Europene (CE). Timp de cinci zile, experti din Directia Generala de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DGADR) din cadrul Comisiei - organism care a participat, in premiera, la manifestarea de la Cluj-Napoca - au fost amfitrioni neobositi pentru cele peste 5.000 de persoane care au dorit sa se informeze despre Politica Agrara Comuna (PAC), productia ecologica si mai ales despre dezvotarea rurala in viitorii ani, informeaza Agerpres.

Standul Comisiei Europene a fost, cu precadere, un loc de intalnire pentru prezentarile interactive sau mini-dezbaterile organizate in functie de tematica zilei, respectiv joi, 7 mai - produse biologice, vineri, 8 mai - ziua dezvoltarii rurale, sambata, 9 mai - politica in materie de calitate, normele de piata, bunastarea animalelor si promovarea distribuirii de fructe in scoli, iar duminica, 10 mai - distribuirea de produse lactate in scoli. Nikos Chatzoudis, din departamentul de comunicare al DGADR al CE, a evidentiat, duminica, ca prima participare a expertilor CE la Targul international "Agraria" a fost una de succes.

"Scopul nostru este sa promovam modelele agriculturii europene si sa prezentam deschiderea deosebita pe care o are CE fata de cei ce practica sau cei ce doresc sa se profileze pe acest gen de activitate. Publicul care a venit la standul CE a fost divers, evident multi agricultori, dar si persoane interesate sa demareze o afacere, precum si reprezentanti ai unor organizatii neguvernamentale sau de asociatii active in domeniul dezvoltarii rurale. Au fost, prin urmare, o multitudine de contacte" a afirmat Nikos Chatzoudis. El a amintit, in context, despre conferinta pe tema dezvoltarii rurale in Romania, organizate de DGADR la Targul "Agraria", care a s-a bucurat de un mare interes, mai ales ca programul CE cu acest continut a fost lansat in 2008, deci este nou.

La conferinta au participat peste 200 de persoane, iar durata acesteia a depasit timpul programat, ca urmare a numarului mare de intrebari adresate specialistilor de catre public. La randul sau, Diana, din grupul celor patru tineri romani selectionati pentru activitatile derulate de expertii europeni la Targul "Agraria", considera ca standul CE a fost atractia acestei manifestari. "Publicul a fost deosebit de receptiv si a apreciat toate actiunile, inclusiv concursul pe baza chestionarului despre agricultura in UE. Majoritatea raspunsurilor date de public au fost corecte. A fost, totodata, concursul cu bicicleta, pentru ca mersul pe bicicleta mentine sanatatea. Echipa noastra de ajutor, formata din patru membri, a fost elementul de legatura intre expertii CE si public.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Am transmis toate informatiile care ne-au parvenit si i-am ajutat pe cei ce nu vorbesc inca bine franceza si engleza sa comunice cu expertii. Am fost mana dreapta a acestora. Apreciez ca manifestarea de la Cluj-Napoca a fost deosebita, am luat legatura cu foarte multe persoane si am invatat multe lucruri noi. Ne-am imbogatit substantial cunostintele despre CE si despre UE, in general. Trebuie sa spun, totodata, ca si publicul a fost incantat de standul CE", a declarat Diana.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016