Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SUA: Preţurile la soia pot atinge un nivel record


Oficialii americani au declarat că preţurile pentru soia ar putea atinge un nivel record din cauza scăderii rezervelor proprii şi a creşterii preţului pentru porumb. Departamentul de Agricultură al SUA a arătat că soia a fost evaluată la un preţ mult prea mic, fără să se aibă în vedere rezervele împuţinate din cauza exportului masiv.
Vânzările încheiate pentru export în 2010-2011 au atins mai mult de jumătate din cantitatea care se aşteaptă că va fi recoltată, cu 11 luni în avans.

China, cel mai mare importator de soia din lume, este in fruntea listei de cumpărători, cu achiziţii uşor mai mari decât cele de anul trecut, în timp ce exporturile spre Egipt, Indonezia, Mexic sau Crorea de Sud par să stagneze.

De ce ar creşte preţul soia
Piaţa de soia din SUA a fost zdruncinată de un dezechilibru între proviziile de soia existente şi cererea mare pentru export, lucru care nu s-a reflectat în preţ. În afară de asta, culturile de soia au fost afectate de vremea secetoasă şi nu mai sunt la fel de numeroase, fermierii preferând să planteze porumb, al cărui preţ a crescut şi cu 16%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Raportul USDA a prognozat un preţ de 10-11,50 dolari/bushel la ieşirea din fermă pentru soia pe 2010-2011, un preţ peste recordul de 10,10 dolari de acum trei ani.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016