Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Suceava: Mopan, membră a grupului Racova, a anunţat că nu intenţionează să crească preţul pâinii
Fabricile de morărit şi panificaţie Mopan Suceava nu vor scumpi preţul pâinii în următoarele patru luni. Potrivit preşedintelui grupului de firme Racova, ce patronează Mopan, Adrian Porumboiu, prezent la Suceava, după cele patru luni preţul pâinii şi al produselor de panificaţie Mopan ar putea creşte doar dacă în acest interval vor fi majorate tarifele la utilităţi. Porumboiu a dat asigurări că pâinea Mopan este sută la sută naturală şi a precizat că pentru firma suceveană a achiziţionat, deja, de la unităţi aflate în proprietatea sa, 50.000 de tone de grâu, cantitate suficientă pentru asigurarea pâinii pentru un an. El a spus că preferă să menţină actualul preţ, să aibă un profit în marjă de 3-5 la sută şi să câştige din rulaj, decât să crească nejustificat preţul la produsele de la Mopan. „Nu alergăm după un profit de 15-20 la sută. Pe mine mă mulţumeşte şi un profit în marjă de 3, 4 sau 5 la sută care să fie însă o constantă pe o durată lungă. Afacerea trebuie să fie de durată şi nu de tipul venit, lovit, dispărut', a spus Porumboiu, adăugând că şi în ţările cu tradiţie în panificaţie marja de profit este de aproximativ 5 la sută. „Preţul pâinii e cel mai gingaş preţ dintr-o economie. Nu te poţi juca cu preţul pâinii, ridicând preţul, fiecare, când vrea. Trebuie foarte multă logică în ceea ce conţine acest preţ”, a explicat Porumboiu. El nu a comentat declaraţiile unor reprezentanţi din panificaţie, potrivit cărora preţul pâinii ar putea creşte cu 30-40 la sută din cauza creşterii preţului grâului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura