Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sugardrop - cea mai dulce varietate de tomate

studiile pentru obţinerea soiului de tomate Sugardrop au debutat în 2007, iar cercetările au fost efectuate în mare secret


DailyMail. Hibridul a fost cultivat în provincia Murcia din sud-vestul Spaniei, de compania agricolă Paloma, care are un contract de exclusivitate cu grupul Tesco.
Din cauza concurenţei acerbe din industria alimentară, creatorii soiului Sugardrop nu au dorit să dezvăluie numele celor două varietăţi de tomate din care au obţinut aceste fructe "miraculoase".

Tomatele sunt plante erbacee originare din America de Sud, care pot creşte în unele cazuri până la o înălţime de trei metri.

Tomatele nu au fost cunoscute în Europa până în jurul anului 1590, însă cultivarea lor a cunoscut o evoluţie spectaculoasă după aducerea lor pe continent. Potrivit documentelor din arhivele britanice, în jurul anului 1700, tomatele erau cultivate pe scară largă în întreaga Europă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tomatele sunt folosite ca ingredient de bază în numeroase salate şi preparate culinare populare, precum lasagna, spaghete bolognese şi pizza.

Specialiştii din industria alimentară se aşteaptă ca noua varietate creată să atragă numeroşi admiratori datorită gustului ei dulce.

Cultivatorii de tomate au alcătuit o scală a conţinutului de zahăr, alcătuită din 13 trepte. Pe această scală, coeficientul minim de zahăr al soiului Sugardrop este de 9, această valoare fiind de altfel coeficientul maxim al piersicilor.

Tomatele sunt considerate alimente foarte sănătoase, iar prin obţinerea acestui soi dulce, specialiştii speră să îi determine pe copii să le adopte cu mai mare uşurinţă în dieta lor zilnică.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016