Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Susţinerea pescuitului, o prioritate pentru ADR Sud-Est


Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Est a semnat anul acesta 87 de contracte pentru realizarea de proiecte cu fonduri europene, in valoare de peste 180 de milioane de euro. Potrivit directorului ADR Sud-Est, Luminita Muhailov, principalele domenii in care au fost castigate proiectele sunt invatamantul, sanatatea si infrastructura rutiera, 30% dintre proiecte fiind deja in faza de implementare.
"Anul acesta a fost destul de bun pentru noi, deoarece am contractat destul de multe proiecte. Regiunea noastra este peste medie. Aici au fost depuse 343 de proiecte si 13 planuri integrate de dezvoltare urbana prin care se solicita finantare nerambursabila prin Programul Operational Regional 2007 - 2013", a declarat Luminita Mihailov. Din totalul de 87 de proiecte, 24 sunt in etapa de precontractare, valoarea totala a lor fiind de 30,56 de milioane de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Alte 96 de proiecte se afla in diferite etape de evaluare si selectie, valoarea lor fiind de peste 89 de milioane de euro. "ADR Sud-Est se va implica in 2010 in sustinerea Programului Operational pentru Pescuit, avand in vedere ca regiunea de sud-est are un mare potential piscicol. Acolo unde sunt comunităţi de pescari se pot face asocieri", a susţinut Luminiţa Mihailov.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016