Sute de români merg peste graniţă, în Serbia, pentru cumpărăturile de weekend. Îi atrag preţurile mai mici şi, spun ei, calitatea mai bună. De la legume, sucuri, apă minerală şi chiar preparate din carne, românii îşi fac provizii pentru o săptămână sau două. Dacă în România un litru de lapte se vinde cu 4-5 lei, la sârbi preţul este de 3 lei. Şi carnea de porc sau de vită este mai ieftină cu 2-3 lei la kilogram. Pe lângă preţurile mici, cumpărătorii spun că produsele sârbeşti sunt mai bune decât ale noastre. „Nu ştiu dacă-i mai ieftin, dar e mai sănătos”, spune o cumpărătoare. În Serbia, TVA la alimente este de 8%, iar la celelalte produse de 18%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News