Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Taranii trebuie sa se inregistreze ca vanzatori de lapte si oua, pana in luna februarie


Ţăranii care vând lapte, ouă sau peşte în pieţe vor fi informaţi că nu mai pot comercializa produsele dacă nu sunt înregistraţi la direcţiile sanitare veterinare până în luna februarie, iar după această dată vor fi aplicate amenzi, a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatiş.

Ei trebuie să se supună unui ordin al Autorităţii, intrat în vigoare la 1 ianuarie. "Pentru a nu fi în ochii ţăranilor nişte tăietori de capete, am demarat acţiuni de informare şi de popularizare a acestui ordin. Nu o să-i amendăm de la primul control, o să le facem cunoscut acest ordin cu toate implicaţiile şi beneficiile lui. Cei care au fost înştiinţaţi şi nu s-au conformat vor fi sancţionaţi", a explicat Roatiş.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori


Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ordinul menţionează că ţăranii pot vinde acele produse în anumite cantităţi, stabilite în funcţie de tipul alimentelor. Astfel, ţăranii pot comercializa lapte crud conform cotei de lapte care le este alocată, până la 300 de kilograme de peşte proaspăt capturat în mare sau 50 de kilograme de peşte de apă dulce în cazul unui singur transport, carne de pasăre de la ferme cu până la 2.000 de capete şi ouă provenind de la ferme de cel mult 50 de găini. Şeful ANSVSA a spus că vor fi distribuite, către micii producători, broşuri şi ghiduri de informare cu privire la acest ordin, explicând că înţelege situaţia ţăranilor care nu au acces la internet şi nu au de unde să se informeze cu ultimele reglementări intrate în vigoare. În ceea ce priveşte numărul ţăranilor care s-au înregistrat, până în prezent, la DSV, preşedintele ANSVSA a spus că nu există încă o statistică, iar aceasta va fi disponibilă la finele acestei luni.
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016