Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timis: 75 tone de cereale fara acte de provenienta, confiscate de politisti


În urma unui control în trafic, poliţiştii din Timis au depistat două autotractoare care transportau peste 75 de tone de porumb boabe, fără documente legale. Cerealele au fost confiscate.
La data de 26 octombrie, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş şi Poliţiei Jimbolia, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Timiş au organizat o acţiune pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor.

Echipele de control au oprit în trafic, pe raza oraşului Jimbolia, un autotractor cu remorcă, aparţinând unei societăţi comerciale din Timiş, ce transporta 54,3 tone de porumb boabe. În urma verificării documentelor prezentate, a rezultat că marfa a fost achiziţionată fără factură fiscală şi fără a fi încheiate contracte de transport ori de vânzare -cumpărare marfă, conform prevederilor legale.

Garda Financiară a dispus sancţionarea societăţii care a vândut cerealele cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru transport în scop comercial de cereale neînsoţite de documentele prevăzute de lege, dispunându-se şi confiscarea cerealelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

La aceeaşi dată, echipele de control au oprit, tot în Jimbolia, un alt autotractor cu remorcă în care erau transportate 22,6 tone de porumb boabe. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că cerealele au fost achiziţionate fără documente legale.

Şi în acest caz, reprezentanţii Gărzii Financiare au dispus sancţionarea societăţii care a vândut cerealele cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru transport în scop comercial de cereale neînsoţite de documentele prevăzute de lege. De asemenea, cele 22,6 tone de porumb au fost confiscate.

Poliţiştii şi specialiştii Gărzii Financiare vor continua acţiunile pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016