Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top - Miliardarii din agricultura


Ioan Niculae: 1,270-1,290 miliarde euro
În 2007 patronul firmei InterAgro a cumpărat prin Viromet platforma chimică de la Făgăraş, unde şi-a propus să investească peste 47 de milioane de euro pentru a o reporni. În jur de 80%-85% din producţia de îngrăşăminte chimice merge la export. „Cele patru combinate îmi asigură acum un venit lunar de 100 de milioane de euro pe lună“, spune Niculae, care în 2007 a vândut societatea de asigurări Asirom pentru circa 80 de milioane de euro, hotărât fiind să se concentreze de acum doar pe producţia de îngrăşăminte chimice şi pe agricultură.


Culiţă Tărâţă: 155-160 milioane euro
Culiţă Tărâţă administrează cea mai mare suprafaţă de teren agricol din România, 55.627 de hectare. „Totuşi să nu se confunde activele societăţii cu averea persoanei“, spune grijuliu Culiţă Tărâţă. Cifra de afaceri în 2007 a grupului de firme deţinut de el a fost de 45 de milioane de euro, cu un profit net de 4,5 milioane de euro. Cu toate acestea, Tărâţă consideră că acesta este un nivel la care firma „doar se menţine pe linia de plutire“. Afacerile lui Culiţă Tărâţă, după cum era de înţeles, se bazează pe culturile agricole de cereale de tot felul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Adrian Porumboiu: 150-160 milioane euro
Adrian Porumboiu este cunoscut, în principal, pentru implicarea sa în fotbal şi ca finanţator al echipei FC Vaslui, dar în acelaşi timp este şi omul din spatele unor afaceri profitabile. Prin grupul de firme Racova Com Agro Pan se produc anual 200.000 de tone de cereale, iar suprafaţa totală de teren exploatată este de 50.000 de hectare, din care 28.000 sunt cultivate cu grâu şi restul cu rapiţă şi floarea-soarelui. „Am investit 28 de milioane de euro pentru deschiderea celei mai moderne fabrici de uleiuri vegetale din România, unde se va produce materie atât pentru industria alimentară, cât şi pentru propria fabrică de biodiesel“, a spus Adrian Porumboiu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016