Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tradiţie şi modernitate în industria de morărit şi panificaţie


Ediţia a XVIII-a a simpozionului specialiştilor din industria de morărit şi panificaţie va avea loc în perioada 16 – 18 octombrie 2008, la Căciulata, judeţul Vâlcea. Evenimentul intitulat “Tradiţie şi modernitate în industria de morărit şi panificaţie” se va bucura de prezenţa a 200 de participanţi din sectorul de morărit şi panificaţie.
Anul acesta, Grupul Vel Pitar este organizatorul principal al simpozionului alături de Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România (ASMP). Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, cei doi organizatori au beneficiat de sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare (IBA) si de cel al asociaţiei patronale ROMPAN.

Simpozionul reprezintă o bună ocazie pentru ca cei prezenţi să facă schimburi de experienţe, utile pentru dezvoltarea lor profesională. În cadrul sesiunilor de lucrări ale simpozionului (vineri, 17 octombrie 2008), vor fi prezentate treizeci şi şase de lucrări ştiinţifice. Temele abordate vor fi variate şi vor dezbate probleme de actualitate din industrie: consumul de pâine în contextul modificării modelului alimentar al românilor, condimentele în panificaţie, cerealele – alimente funcţionale, aplicabilitatea fibrelor dietetice în produsele de panificaţie şi morărit, producţia alimentară durabilă şi managementul lanţului alimentar, paste făinoase netradiţionale, noi tradiţii în industria de morărit, factorii de bază în asigurarea creşterii eficienţei şi competitivităţii ş.a.m.d.

La eveniment vor participa producători, procesatori, cadre universitare şi alţi specialişti interesaţi de evoluţia sectorului de morărit şi panificaţie. Dintre participanţi putem aminti: Gheorghe Frâncu – preşedinte Consiliu de Administraţie Grup Vel Pitar; ing. Constantin Arseni – preşedinte executiv al ASMP România; dr. ing. Nastasia Belc – director IBA; Aurel Popescu – preşedinte ROMPAN; prof.univ.dr.ing. Rodica Segal – membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti; prof.univ.dr.ing. Constantin Moraru – Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi; prof.univ.dr.habitat Andrei Lupaşco – Universitatea Tehnică a Moldovei, Chişinău, Republica Moldova.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Drintre companiile participante menţionam: Grupul Vel Pitar, Boromir Prod Buzău, Dobrogea Grup, Titan S.A., Pambac Bacău, Pan Group, Harmopan, Moara Cibin, Plevnei S.A., Lujerul S.A., Galmopan, Germino Alexandria, Bühler, Supremia, Puratos, Zeelandia, Lesaffre România, Pavan Italia, Laborsistem SRL, Chopin Franţa, Millbo Italia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit

Top 4 Afaceri agricole in 2024
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016