Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tulcea: proiect pentru protejarea sturionilor


Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) din Tulcea a inceput sa pregateasca, in cadrul programului "Reteaua de arii protejate ale fluviului Dunarea-DanubeParks", un proiect pentru protejarea sturionilor.
Guvernatorul Rezervatiei, Grigore Baboianu, a declarat pentru AGERPRES ca proiectul a fost discutat, in decembrie, la o reuniune desfasurata la Tulcea in cadrul programului "DanubeParks". "Am inceput deja sa pregatim un proiect Life pentru protejarea sturionilor care are drept obiectiv facilitarea posibilitatilor de migrare a sturionilor in amonte. Proiectul va fi lansat cel mai tarziu anul viitor si va rezolva astfel o problema importanta din punctul nostru de vedere", a mentionat guvernatorul Baboianu.

Potrivit acestuia, proiectul se va derula in comun cu ariile naturale protejate situate de-a lungul Dunarii, in baza apelului lansat, in aprilie 2007, prin "Declaratia de la Tulcea" care a constituit platforma de cooperare transnationala in cadrul Retelei de Arii Protejate a Fluviului Dunarea-DanubeParks.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe 9 iunie 2009, pentru lansarea oficiala a DanubeParks, s-a semnat Declaratia de la Viena pentru stabilirea telurilor noii retele si pentru recunoasterea obiectivelor de colaborare durabila. ARBDD este singura institutie din Romania care participa la proiectul DanubeParks, valoarea finantarii acordate de Uniunea Europeana tuturor partenerilor implicati in proiect fiind de 2,7 milioane de euro pentru o perioada totala de implementare de trei ani.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016