Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ucraina va reduce la jumatate exporturile de cereale, a declarat ministrul ucrainean al agriculturii


Ucraina va reduce la jumatate exporturile de cereale din 2010, urmand sa livreze pana la sfarsitul acestui an 2,5 milioane de tone, ca urmare a problemelor legate de conditiile meteorologice nefavorabile, a declarat ministrul Agriculturii, Mikola Prisiazniuk, citat de agentiile internationale de presa.

Decizia finala va fi luata de guvern ucrainean în cursul acestei zile.


Ucraina este cel mai mare exportator de orz din lume si al saselea mare furnizor de grau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

O sursa a declarat anterior ca Ucraina va limita exporturile de cereale din acest an la 2,5 milioane de tone, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 va livra alte 2,5 milioane de tone.

"Acest volum va fi discutat de guvern in sedinta de miercuri", a spus o sursa de la o companie occidentala de comert cu cereale.

Egiptul, care cumpara in mod normal, din regiunea Marii Negre, circa 63% din importurile sale de cereale, a anuntat ca a inlocuit din alte surse cea mai mare parte a graului pe care nu a mai putut sa il cumpere din Rusia, care a interzis incepand de sambata exporturile de cereale.

Productia de cereale a Rusiei a fost grav afectata de seceta, care a dus si la declansarea unor incendii de vegetatie pe suprafete intinse.

La ora 11:02 GMT, contractele futures pentru grau, cu livrare peste o luna, erau cotate la bursa din Chicago in crestere cu 1,69%, la 6,75 dolari pe busel (unitate britanica de masurare a volumului, echivalenta cu 36 de litri).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016