Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un veterinar din armata britanică, prezenţă benefică pentru fermierii din Afganistan


Armata britanică a trimis un veterinar în Afganistan, pentru a trata animalele bolnave ale localnicilor, el participând şi la iniţiative mai ample de construire a unor spitale şi a unor drumuri, relatează The Independent, citat de Mediafax. Căpitanul Miles Malone a fost trimis în zona recent recuperată de la talibani, pentru a trata turmele fermierilor.
Prezenţa britanicului a fost considerată atât de benefică pentru populaţia locală, încât postul său a devenit unul permanent. La sfârşitul stagiului său în Afganistan, Malone va fi înlocuit de unul din colegii săi.

În cele şapte luni de când se află în zonă, la Camp Bastion, Malone a tratat aproximativ 8.000 de animale şi a deschis mai multe clinici veterinare pentru comunităţile locale.

Printre sarcinile sale s-a aflat şi îngrijirea unui câine militar, antrenat pentru detectarea bombelor de teren.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Malone (28 de ani) din Suffolk, Marea Britanie, a spus că animalele afganilor sunt pentru aceştia echivalentul unor conturi în bancă. Unele capre valorează 70 de dolari, în vreme ce un om trăieşte, în Afganistan, cu echivalentul unui dolar pe zi.

El a mai spus că printre cele mai grele lucruri ale meseriei sale este educarea fermierilor privind bolile animalelor.

De exemplu, un fermier crede că dacă o capră nu mai dă lapte, este "voia lui Allah". De fapt, capra nu mai născuse iezi de un an şi jumătate, astfel că nu mai avea cum să producă lapte, din punct de vedere anatomic.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton