Cercetarea agricolă revine ca prioritate a politicii agricole comune (PAC) după 2014, a declarat ministrul agriculturii Valeriu Tabără, la votarea Legii nr.45/2009 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu - Şişeşti" şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare.
Doamna preşedinte,
Stimaţi colegi,Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun naturalRealizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
Stimaţi colegi de la PSD, care aţi rămas în sală la această lege, eu vă mulţumesc pentru faptul că s-a dat vot pentru o lege deosebit de importantă la această dată şi care are o odisee lungă, începând cu 45, cu legea de modificare.
Aş vrea să vă fac precizarea şi, dacă aţi fost foarte atenţi, în programul pentru noua politică agricolă comună 2014-2020, cercetarea agricolă revine ca element fundamental, ca şi contribuţii, la ceea ce va însemna promovarea unor programe de politică agricolă.
Din păcate, de-a lungul anilor, acest sector în România a suferit enorm.
Prin legea pe care am dat-o astăzi, vom putea să ajutăm, şi mai ales să putem să ne asigurăm că şi România poate dispune şi poate pune la dispoziţia fermierilor români, şi nu numai, rezultate care să ajute la creşterea producţiei agricole în România.
Încă o dată vă mulţumesc pentru votul pe care l-aţi dat.
(Valeriu Tabără)
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News