Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vaslui: Prețurile cărnii mai mici la producători decât la comercianți


Deși mai este puțin timp până la sarbătorile de iarnă, vasluienii nu se înghesuie să cumpere carne de porc, vită sau oaie. Chiar dacă în acest an prețurile sunt mai mici ca anul trecut, în magazine intră puțini oameni pentru a se aproviziona de sărbători, scrie Adevarul.
Cei ce vor să-și facă cumpărături pentru masa de sărbători pot găsi in Piața Vidin din municipiul Vaslui carne din toate sortimentele. Cu toate că prețurile sunt mai mici ca anul trecut, cumpărătorii nu se înghesuie la cumpărarea produselor. Mulți dintre ei preferă să cumpere carne de la neamuri sau cunoscuți ce au animale în gospodării la sate.

"Nu cumpăr din oraș, am la țară pe cineva care mi-a spus că îmi dă carne. O cumpăr mult mai ieftină pentru că nu îmi pot permite să cumpăr de la magazin", ne-a spus Lenuța Boitan.

Diferențe de prețuri între 4 și 10 lei

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Anul acesta un kilopgram de muschi de vită se vinde cu 10 lei mai puțin față de anul trecut. Kilogramul de pulpă de porc este 16 lei cu un leu mai ieftină ca în anul precedent. Chiar și așa doritorii de carne nu prea pășesc pragul magazinelor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016