Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Verificari la importurile de legume-fructe si produse congelate care intra in Bucuresti

verificari-la-importurile-de-legume-fructe-si-produse-congelate-care-intra-in-bucuresti

In cursul zilei de astazi au avut loc mai multe verificari la mai multe societati comerciale de tip angro, cu sediile in complexe comerciale din Bucuresti si Ilfov care fac achizitii intracomunitare de legume-fructe si produse alimentare congelate. Mai sunt vizate si 377 de importuri care transporta legume- fructe si produse congelate, acestea fiind verificate la toate intrarile in Bucuresti, unde sunt sase filtre alcatuite din politisti comunitari si de la investigarea fraudelor.


Peste 140 de politisti de la Directia de Investigare a Fraudelor, Serviciul de Investigare a Fraudelor din Politia Capitalei, Serviciul Regional de Politie Transporturi - Biroul de Investigare a Fraudelor şi de la Rutiera in cooperare cu procurorii DIICOT, au efectuat perchezitii la 42 de firme si 46 de persoane, avand ca tinta o grupare infractionala condusa de fratii Yuksek, grupare care este suspectata de evaziune fiscala datorata importurilor de legume- fructe din UE. Persoanele perchezitionate sunt banuite ca au legaturi cu aceasta grupare infractionala.

In urma perchezitiilor au fost pusi sub acuzare Sahin Yuksek (40 de ani), cu cetatenie turco-romana, Ayhan Yuksek (45 de ani), Mehmet Ali Yuksek, ambii cetateni turci, Victor Cibotari (29 de ani) si Alexandru Bogdan (31 de ani), cetateni moldoveni. Acestia ar fi obtinut sume mari in urma importurilor de legume-fructe din Uniunea Europeana. Importurile au fost facute prin societati comerciale cu nereguli fiscale, neplata TVA-ului si a impozitului pe profit, conduse de acestia.

“ Cu titlu de exemplu, in decurs de 3 luni, numai prin doua dintre aceste societati comerciale s-au derulat peste 200 de importuri, existand indicii ca operatiunile comerciale nu au fost evidentiate in contabilitatea firmelor” sustine DIICOT.

La sfarsitul saptamanii trecute , pe 20 aprilie, Sahin Yuksek a fost arestat preventiv, intr-un dosar al procurorilor DNA, in care i se aduc acuzatii de dare de mita si instigare la dare de mita. Dupa cum spun procurorii DNA, in data de 19 aprilie, acuzatul a oferit printr-un intermediar, 40 de mii de euro, unui angajat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in scopul modificarii rezultatului unui control efectuat de ANAF la firma condusa de acesta. Functionarul a refuzat banii trimisi prin intermediar, lucru care l-a determinat pe Sahin Yuksek sa aduca banii personal, de aceasta data doar 30 de mii de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h







Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016