Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Veterinarii vor să deschidă conflictul de muncă, nemulţumiţi de subfinanţarea sistemului


Federaţia Sindicală a Veterinarilor din România (FSVR) va iniţia procedurile pentru deschiderea conflictului de muncă şi pentru declanşare unor măsuri de blocare a activităţii sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, din cauza subfinanţării sistemului.

Pentru asigurarea rezolvării problemelor profesionale şi sociale care grevează activitatea din sistemul sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, Federaţia Sindicală a Veterinarilor din România va solicita sprijin CNS Cartel Alfa pentru deblocarea dialogului social şi va solicita rezolvarea acestor probleme prin discuţii directe cu conducerea ANSVSA.


De asemenea, FSVR va iniţia măsuri de conştientizare a problemelor existente în sistemul sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor de către conducerea ANSVSA, de către Guvernul României, Parlament şi inclusiv de către preşedintele României, împreună cu Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România şi Colegiul Medicilor Veterinari din România.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

În plus, Federaţia va participa alături de celelalte organizaţii sindicale la toate mişcările de protest şi greve organizate pentru susţinerea revendicărilor sociale sau profesionale similare.

Sindicaliştii reclamă pe lângă subfinanţarea sistemului sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, neimplicarea şi dezinteresul conducerii ANSVSA şi implicit al Guvernului României pentru remedierea problemelor generate de deficienţele Legii unice de salarizare a bugetarilor, probleme semnalate de FSVR prin amendamentele propuse. "Forma actuala a Legii salarizarii unice plasează profesia medicală veterinară şi cele conexe printre cele mai prost plătite din România fără să ţină cont de importanţa socială şi economică a activităţii desfăsurate, în contradicţie cu realitatea întâlnită inclusiv în celelalte ţări membre ale UE", se arată în comunicatul Federaţiei.

În plus, aceştia sunt nemulţumiţi de neplata anumitor drepturi salariale cuvenite personalului în mod abuziv, de organizarea deficitară, fără perspectivă şi neunitară a sistemului, precum şi de lipsa unui dialog social consecvent şi eficient între Autoritatea Nationala Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din România şi FSVR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016