Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrancea: Vinuri contrafacute, confiscate in Vrancea si Brasov


Aproximativ 354.000 litri de alcool, băuturi fermentate şi băuturi fermentate nedistilate, indisponibilizate în urma a 20 de percheziţii desfăşurate în judeţele Vrancea şi Braşov.
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea şi al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat ieri, 20 percheziţii, în oraşul Panciu, municipiile Focşani şi Braşov, la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, suspectate că desfăşoară activităţi ilegale cu băuturi alcoolice supuse accizării. Poliţiştii au beneficiat de suportul informativ al ofiţerilor D.G.I.P.I.

Astfel, au fost descoperiţi şi indisponibilizaţi 1.350 litri de alcool, 262.000 litri de băuturi fermentate şi 90.000 litri de băuturi fermentate nedistilate, cu privire la care există indicii de contrafacere şi punere în circulaţie în vederea consumului, cu sustragere de la plata obligaţiilor fiscale către stat.

Totodată, la percheziţii au mai fost găsite 96.500 de etichete şi 34.300 de ambalaje şi recipiente, precum şi două instalaţii de fabricare şi îmbuteliere băuturi alcoolice fără documente legale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

În urma acestei acţiuni desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale, 18 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani, fals, falsificare şi înşelăciune privind calitatea mărfurilor şi concurenţă neloială.

În acţiune au fost angrenaţi şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, reprezentanţi ai Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei Agricole şi Dezvoltării Regionale Vrancea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016