Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zeci de mii de spanioli, protest impotriva fermierilor

zeci-de-mii-de-spanioli-protest-impotriva-fermierilor

O situatie neobisnuita a starnit proteste impotriva fermierilor din Spania. Iata de ce!


Fermierii din Spania au ajuns in atentia publica, dupa ce mai multe tone de peste au murit din cauza poluarii cu nitrati.
 
Imaginile cu pestii morti ca urmare a lipsei de oxigen cauzate de aceasta poluare au aparut in toata presa spaniola si au traumatizat opinia publica.
 
Linii uriase de localnici tinandu-se de mana, carora li s-au alaturat turisti, multi imbracati pentru plaja, s-au format de-a lungul plajei Alcazares, care se intinde pe sase kilometri de-a lungul tarmului lagunei, care are o lungime de 73 km.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Organizatorii au estimat numarul participantilor la 70.000.
 
Nitratii apar in mod natural in sol si apa dar in cantitati reduse, cantitati care de cele mai multe ori sunt suplimentate de catre agricultori.
 
Aceasta problema a inceput odata cu agricultura intensiva atunci cand din dorinta de a creste volumul productiei volumul de ingrasaminte utilizate a fost marit de la o zi la alta. Excesul de nitrati adaugati in sol care nu poate fi folosit de plante se poate scurge in apele subterane in acest fel contaminandu-le.
 
Acesta este transportat in apele subterane de catre ploi, topirea zapezilor sau irigatii. Acest lucru se intampla cel mai adesea atunci cand solul este nisipos.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton