Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR anunta lansarea primelor trei sesiuni finantate din fonduri europene nerambursabile

afir-anunta-lansarea-primelor-trei-sesiuni-finantate-din-fonduri-europene-nerambursabile

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta lansarea primelor trei sesiuni finantate din fonduri europene nerambursabile.


Conform anuntului, urmeaza ca pentru submasura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor si a plantelor”, sesiunea se desfasoara in perioada 28 iulie – 31 octombrie 2021, iar pentru submasura 9.1 „Infiintarea grupurilor de producatori in sectorul agricol”, sesiunea se va desfasura in perioada 29 iulie – 29 octombrie 2021.
 
Submasura 17.1 - depunerea cererilor de finantare pentru sectorul vegetal – cultura de toamna 2020, cultura de primavara 2021 si sectorul zootehnic (pentru politele de asigurare incheiate in anul 2021) se realizeaza continuu, pana la epuizarea fondurilor.
 
Sprijinul nerambursabil acordat in cadrul acestei submasuri este de 70% din valoarea primei de asigurare eligibile si platita efectiv de catre fermier, iar beneficiarii acestei submasuri sunt fermierii activi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Depunerea cererilor de finantare la AFIR se face on-line pe www.afir.info, conform precizarilor din Ghidul Solicitantului.
 
Submasura 9.1 - pot obtine finantare grupurile de producatori din sectorul agricol, care sunt recunoscute oficial de catre MADR inainte de solicitarea sprijinului, conform prevederilor legislatiei nationale in vigoare.
 
Sunt disponibili peste 37 de milioane de euro nerambursabili.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 10 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016