Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Fermierii primesc finantare pentru utilaje, sisteme de irigatii si procesare

afir-fermierii-primesc-finantare-pentru-utilaje-sisteme-de-irigatii-si-procesare

Un numar de 811 fermieri vor primi fonduri europene in valoare totala de 448,2 milioane de euro pentru finantarea investitiilor pe care acestia le vor realiza in propriile exploatatii agricole, conform Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.


Un numar de 811 fermieri vor primi fonduri europene in valoare totala de 448,2 milioane de euro pentru finantarea investitilor pe care acestia le vor realiza in propriile exploatatii agricole, conform Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
 
Rapoartele de selectie a cererilor de finantare, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020, depuse in etapa a doua a sesiunii anuale 2021 (perioada 25 noiembrie - 24 decembrie) pentru mai multe pachete aferente submasurii 4.1 Investitii in exploatatii agricole au fost publicate de AFIR.
 
In urma procesului de evaluare si de selectie a solicitarilor de finantare depuse online, 811 fermieri vor beneficia de fonduri europene in valoare totala de 448,2 milioane de euro pentru finantarea investitiilor pe care doresc sa le realizeze in propriile exploatatii agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
In cadrul pachetului 4.1.1 Achizitii simple de utilaje agricole si/sau irigatii, drenaj, desecare la nivelul fermei - sector vegetal, AFIR a selectat 262 cereri de finantare in valoare de 112,4 milioane de euro.
 
Au fost selectate 55 investitii cu suma de 49,4 milioane de euro pentru componenta 4.1.2 Conditionare si procesare in ferma si marketing - modernizare exploatatie - vegetal, cu exceptia legumiculturii si cartofilor. De asemenea, pentru pachetul 4.1.4 Tineri fermieri - achizitie utilaje, la nivelul AFIR au fost selectate 265 de proiecte in valoare de 62,3 milioane de euro.
 
Pentru componenta 4.1.5 Investitii in zootehnie (productie primara, conditionare si marketing) - national, AFIR a selectat 62 proiecte pentru finantare in valoare de 64,8 milioane de euro.
 
Pachetul 4.1.6 Investitii in zootehnie (productie primara, conditionare si marketing) - zona montana, a beneficiat de 55 de cereri selectate pentru finantare, in valoare de 53,3 milioane de euro. Componenta 4.1.7 Legume (inclusiv in spatii protejate) si cartofi (productie primara, conditionare si marketing) - infiintare, extindere, modernizare, a beneficiat din partea AFIR de 95 de cereri selectate pentru finantare, in valoare de 86,5 de milioane de euro.
 
Au fost selectate 17 proiecte pentru finantare in cadrul pachetului 4.1.8 Conditionare, procesare si marketing - legume, cartofi - modernizarea exploatatiilor agricole, avand valoarea totala de 19,7 milioane de euro.
 
"Pragul de calitate lunar aferent celei de-a doua etape a sesiunii (25 noiembrie - 24 decembrie 2021) a fost de 60 de puncte pentru pachetele 4.1.1 si 4.1.4, respectiv 50 de puncte pentru restul componentelor. 
 
Precizam ca anul trecut au fost lansate simultan mai multe sesiuni de primire a proiectelor prin care s-au depus numeroase solicitari pe toate liniile de finantare deschise pentru fermierii, procesatorii si antreprenorii romani, ceea ce a determinat prelungirea perioadei de evaluare si de selectie a proiectelor, cat si analizarea ulterioara a contestatiilor depuse la nivelul AFIR", potrivit unui comunicat transmis de AFIR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016