Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avansul APIA. Veste de ultima ora pentru fermieri

avansul-apia-veste-de-ultima-ora-pentru-fermieri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, si presedintele Camerei Deputatilor au anuntat suma virata de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura in conturile agricultorilor si crescatorilor de animale.


"Vrem sa directionam spre agricultura toate fondurile europene disponibile pentru dezvoltarea afacerilor din agricultura. Si am sa va dau un exemplu. In primele 9 luni ale acestui an, in conturile Romaniei si implicit ale fermierilor romani, au intrat 2,57 miliarde euro.

La acestea se vor adauga 1,3 miliarde euro, reprezentand avansul la platile directe, plati care au inceput deja din 16 octombrie. La aceasta data, deja au intrat aproape 800 milioane euro catre 375 de mii de fermieri", a declarat liderul PSD la deschidere Targului Indagra.
 
De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a spus ca din anul 2015, atunci cand a inceput actualul ciclu de plati din fonduri europene, agricultura romaneasca a primit aproximativ 20 de miliarde de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, negociaza la Bruxelles pentru o schimbare a PNRR-ului. In cazul in care acesta va avea succes, aproximativ doua miliarde de euro vor fi redirectionati catre investitii in agricultura, a declarat Marcel Ciolacu.
 
"Iar rezultatele se vad: in pofida unui an extrem de greu, marcat de razboiul din Ucraina, de criza energetica si de seceta, productia la grau este dubla fata de necesarul de consum al Romaniei.

Totodata, fructele si legumele romanesti sunt mult mai prezente pe mesele romanilor. Iar acesta este meritul fermierilor romani care, in ciuda tuturor acestor greutati, au continuat sa acceseze programele de sprijin si sa lucreze pamantul", a spus Ciolacu.
 
In prezent, APIA se afla in plina campanie de autorizare a platii primei transe din subventiile APIA pe acest an. In perioada 16 octombrie - 30 noiembrie se desfasoara autorizarea avansului, urmand ca in luna decembrie sa fie demarata plata integrala, cu termen de finalizare 30 iunie 2023 pentru cererile unice depuse in acest an la nivel national.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016