Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce presupune Submasura 3.1 - Sprijin pentru participarea pentru prima data la schemele de calitate

ce-presupune-submasura-31-sprijin-pentru-participarea-pentru-prima-data-la-schemele-de-calitate

Scopul submasurii este de a sprijini fermierii si grupurile de fermieri care aplica pentru prima data la schemele de calitate, in scopul cresterii numarului de aplicanti care produc si comercializeaza produse agricole si alimentare in baza schemelor de calitate.


Obiectivul presupune o mai buna integrare a producatorilor agricoli in lanturile agroalimentare, prin intermediul schemelor de calitate si prin adaugarea de plus valoare produselor agricole.
 
In cadrul domeniului de aplicare al acestei submasuri, costurile rambursate catre fermieri vor aparea ca urmare a aderarii la schemele de calitate sprijinite, reprezentand costurile aferente aderarii la schema de calitate, contributia anuala de cooperare, certificare si inspectii necesare pentru evaluarea conformitatii cu specificatiile schemei.
 
Ajutoarele se acorda sub forma de stimulent financiar anual, pentru o perioada maxima de cinci ani consecutivi de la aderarea la o schema de calitate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Solicitantii eligibili pentru sprijinul public acordat prin submasura 3.1 sunt fermierii (cu exceptia persoanelor fizice neautorizate) si grupurile de fermieri legal constituite, care isi desfasoara activitatea agricola pe teritoriul Romaniei si participa pentru prima data la o schema de calitate a UE.
 
Valoarea nerambursabila este de max. 3.000 de euro/ exploatatie/ an si se acorda ca rambursare a costurilor eligibile suportate si platite efectiv de fermieri/grupuri de fermieri.
Sprijinul public reprezinta ajutor financiar nerambursabil si se acorda sub forma unui stimulent anual, pe o perioada de maxim 5 ani consecutivi de la aderarea pentru prima data la o schema de calitate.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016