Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Detineti terenuri in mai multe localitati? Atentie, depuneti o singura cerere unica de plata!

detineti-terenuri-in-mai-multe-localitati-atentie-depuneti-o-singura-cerere-unica-de-plata

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) atrage atentia fermierilor ca termenul limita de depunere a cererilor unice de plata in cadrul campaniei 2018 este data de 15 mai 2018.


Pana la acest moment, la Centrele judetene/locale APIA au fost depuse 775.749 Cereri Unice de Plata, pentru o suprafata de 6.536.635,90 hectare.

Fermierii depun o singura cerere unica de plata, chiar  daca detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite.

Va reamintim ca pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Asadar, sunt eligibile la plata exploatatiile cu suprafata de cel putin 1 (un) hectar, formate din parcele agricole cu suprafata de cel putin 0,3 hectare. In cazul viilor, livezilor, culturilor de hamei, pepinierelor pomicole, pepinierelor viticole sau al arbustilor fructiferi, suprafata minima a parcelei trebuie sa fie de cel putin 0,1 hectare si/ sau, dupa caz, sa detina un numar minim de animale. Pentru legumele cultivate in sere si solarii, suprafata minima a exploatatiei trebuie sa fie de de 0,3 ha, iar suprafata minima a parcelelor de 0,03 ha.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru a beneficia de subventii, solicitantii (indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice) trebuie sa prezinte adeverinta eliberata de catre unitatile administrativ-teritoriale, conform inscrierilor din registrul agricol. La depunerea cererii unice de plata fermierul trebuie sa prezinte toate documentele necesare care dovedesc utilizarea legala a terenului agricol, inclusiv a terenurilor care contin zone de interes ecologic, precum si a animalelor.

Facem precizarea ca aceste documente trebuie sa fie incheiate inaintea depunerii Cererii Unice de Plata si trebuie sa fie valabile la data depunerii cererii. Terenurile care nu fac parte din circuitul agricol pentru intregul an de cerere nu sunt eligibile la plata

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016