Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene. AFIR anunta lista fermierilor eligibili

fonduri-europene-afir-anunta-lista-fermierilor-eligibili

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat lista beneficiarilor eligibili pentru fonduri europene. De asemenea, fermierii si procesatorii selectati pentru finantare pot verifica datele pe site-ul agentiei.


Lista viitorilor beneficiari ai Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 este publicata pe site-ul AFIR. Fermierii au solicitat finantare in etapa a III-a 2022, a submasurii 4.1 (pachetul 4.1.5, in etapa a III-a 2022 a submasurii 4.2 (pante proteaginoase) si in etapa a III-a 20222 a submasurii 6.3 (zona montana).
 
In cea de-a treia etapa a sesiunii deschise pentru submasura 4.1 - Investitii in exploatatii agricole s-au selectat pentru finantare 165 de fermieri in urma procesului de evaluare si selectie a cerintelor de finantare depuse online. De asemenea, fermierii selectati s-au incadrat la pachetul 4.1.5 - Investitii in zootehnie, productie primara, conditionare si marketing.
 
Suma are un cuantum total de aproximativ 139 milioane de euro, fiind alocata din PNDR. "In cadrul aceleiasi etape a sesiunii, au fost depuse 237 de cereri de finantare (in valoare de 191 de milioane de euro), din care, pe langa cele 165 de cereri selectate pentru finantare, au fost declarate eligibile si alte 17 cereri, dar fara finantare, din cauza epuizarii fondurilor disponibile. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Alte 53 de cereri de finantare nu au indeplinit conditiile pentru a fi declarate eligibile (49 proiecte sunt neeligibile si 4 neconforme) si alte doua cereri au fost retrase", mentioneaza AFIR.
 
De asemenea, Raportul de selectie lunar pentru etapa a III-a 2022 a submasuri 4.2 - Sprijin pentru investitii noi, extindere si modernizare in procesarea/marketingul produselor agricole pentru plante proteaginoase este publicat pe site-ul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor.
 
In acest sens, au fost selectate 18 proiecte in valoare de 15,7 milioane de euro pentru investitii in procesare. AFIR urmeaza sa incheie contracte de finantare in urmatoarea perioada. 
 
In aceasta etapa au fost depuse si evaluate in total 36 de proiecte de catre expertii AFIR, insumand peste 33 de milioane de euro. Suplimentar, dintre cele 18 proiecte selectate, sapte au fost declarate eligibile fara finantare, sapte cereri de finantare au fost declarate neeligibile si patru proiecte au fost retrase de catre solicitanti.
 
AFIR a publicat si Raportul de selectie lunar aferent etapei a III-a 2022 a submasurii 6.3 - Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici din zona montana. Fondurile au fost epuizate integral avand in vedere solicitarile de finantare depuse si aprobate. Ulterior finalizarii procesului de evaluare au fost declarate eligibile fara finantare 81 de proiecte in valoare de 1,2 milioane de euro. Alte 34 de proiecte din totalul de 119 cereri de finatare depuse in aceasta etapa au fost declarate neeligibile, doua neconforme si doua retrase.
 
Rapoartele de selectie pot fi consultate pe pagina oficiala a Agentiei pentru Finantarea Investiilor Rurale, la sectiunea Rapoarte si Liste.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016