Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepand de luni, se depun cererile de ajutor in cadrul masurii 215 - bunstarea la porcine

incepand-de-luni-se-depun-cererile-de-ajutor-in-cadrul-masurii-215-bunstarea-la-porcine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (A.P.I.A.) informeaza ca in perioada 14 ianuarie - 15 februarie 2013 inclusiv, se pot depune Cereri de ajutor pentru Masura 215 - plati in favoarea bunastarii animalelor - pachetul a - porcine (a doua sesiune de depunere) acordate fermierilor care isi vor asuma, in mod voluntar, angajamente privind bunastarea animalelor pentru o perioada de minim cinci ani de la data de 15 februarie 2013.


Pot depune cereri beneficiarii Masurii 2.1.5. - pachet a - Plati in favoarea animalelor - pachetul a - porcine, care nu au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile Ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 149/2012 pentru aprobarea modelului cererii de ajutor privind masura 215 - Plati pentru bunastarea animalelor - porcine, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.489 din 17 iulie 2012.

Platile pentru bunastarea animala se vor acorda doar pentru acele angajamente care depasesc cerintele minime evidentiate in Ordinul nr.149/2012, care prezinta nivelul de referinta neremunerat, considerat drept punct de pornire pentru elaborarea platilor compensatorii.

in cadrul angajamentelor incheiate beneficiarii vor trebui sa respecte standardele de eco-conditionalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole apartinand fermei si activitatilor agricole desfasurate la nivelul fermei.

Beneficiari:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


- exploatatiile comerciale din sectorul de crestere a porcinelor autorizate sanitar veterinar si exploatatiile comerciale de tip A specifice sectorului de crestere a porcinelor, care isi asuma voluntar angajamente in favoarea bunastarii animalelor, in conformitate cu art. 40 din Regulamentul CE nr. 1698/2005.

Conditii de eligibilitate:

- este inregistrat in Registrul National al Exploatatiilor al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si detine un cod de exploatatie;

- detine autorizatie sanitara veterinara pentru intreaga exploatatie sau, in cazul exploatatiilor comerciale de tip A specifice sectorului de crestere a porcilor, este inregistrat sanitar- veterinar;

- se angajeaza sa mentina conditiile de bunastare si sa respecte cerintele specifice pachetelor pentru care aplica pe o perioada de minim 5 ani, de la data de 15 februarie 2013.

Cererea de ajutor va fi completata on-line de catre beneficiar, individual prin accesarea site- ului www.apia.org.ro. Dupa tiparire se depune la Centrul judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social al beneficiarului. Cererea de ajutor cuprinde angajamentele si informatiile aferente tuturor exploatatiilor cu cod ANSVSA detinute de un beneficiar, indiferent pe raza carui judet isi desfasoara activitatea beneficiarul.

Dovada depunerii cererii de ajutor la Centrul judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti impreuna cu documentele obligatorii pentru beneficiari o reprezinta bonul de mana care va contine urmatoarele date: centrul judetean, numarul cererii din registrul special, data si ora inregistrarii, numele lizibil si semnatura functionarului A.P.I.A. care a primit cererea.

Cererea de ajutor pentru Masura 215 - plati in favoarea bunastarii animalelor - pachetul a - porcine va fi insotita, obligatoriu, de urmatoarele documente:

- copie CUI / CIF, dupa caz;

- copie buletin/carte de identitate a titularului/administratorului /reprezentantului legal/imputernicitului;

- copie autorizatie sanitar-veterinara/copie inregistrare sanitar-veterinara pentru exploatatiile comerciale tip A, dupa caz sau copii autorizatii sanitar-veterinare/copii inregistrari sanitar-veterinare pentru exploatatiile comerciale tip A, dupa caz pentru mai multe exploatatii cu cod ANSVSA;

- copia schitei grajdului pentru fiecare cod ANSVSA (din care sa reiasa adresa si suprafata spatiilor de cazare/ spatiul maxim de cazare pe boxa);

- programul de iluminat: vara/ iarna (functie de data schimbarii orei) care sa contina intervalul orar pe perioade, in functie de tehnologia de crestere si categoria de porcine, dupa caz;

- graficul de livrare estimat anual;

- graficul de populare estimat anual;

- copia declaratiei pe suprafata, daca este cazul;

- imputernicire si copii acte de identificare imputernicit, daca este cazul;

- document coordonate bancare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016