Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectele depuse de tinerii fermieri in etapa 1, deja evaluate

proiectele-depuse-de-tinerii-fermieri-in-etapa-1-deja-evaluate

AFIR anunta ca a finalizat evaluarea cererilor de finantare depuse in prima etapa pe masurile destinate tinerilor fermieri si micilor fermieri, respectiv 3.033 de proiecte, in valoare de aproape 95 de milioane de euro.


Este vorba de cererile depuse in etapa 1 a sesiunii din 2021 (27 august 2021 - 26 septembrie 2021) pentru submasura 6.1 "Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri" si pentru submasura 6.3 "Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici".
 
Expertii AFIR au inceput efectiv procesul de evaluare in data de 27 septembrie si au parcurs toate etapele necesare analizei tuturor cererilor fermierilor (verificare documente, efectuare vizite pe teren, verificare indeplinire criterii de eligibilitate si a criteriilor de selectie) emitand Rapoartele de selectie ale etapei 1. Acestea au fost deja transmise Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (AM PNDR) in vederea aprobarii si, ulterior, pentru demararea procedurii de selectie pentru finantarea proiectelor, precizeaza sursa citata.
 
"(...) Emiterea raportului de selectie presupune stadii procedurale complexe, indiferent de amploarea proiectului depus. A trebuit sa ne asiguram ca 3.033 de cereri de finantare depuse in aceasta etapa pentru cele doua linii de finantare trec in cel mai scurt timp posibil prin verificarea documentara si pe teren, precum si prin etapa de corelare a tuturor informatiilor. Daca vom obtine rapid aprobarea acestor rapoarte la nivelul Autoritatii de Management, vom putea sa le publicam in cel mai scurt timp, astfel incat sa poata fi initiata procedura de contractare, avand ca obiectiv efectuarea primelor plati catre cat mai multi fermieri pana la finalul acestui an", a declarat Mihai Moraru, directorul general al AFIR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru submasura 6.1, in etapa 1, au fost depuse 1.504 proiecte, in valoare de 71,8 milioane de euro. Dintre acestea, 356 de proiecte, cu o valoare de 18,2 milioane de euro, au fost depuse de catre fermierii din zona montana.
 
Pentru accesarea sprijinului acordat prin submasura 6.3 au fost depuse 1.529 de proiecte, insumand o solicitare de fonduri pentru aceasta etapa de aproape 23 de milioane de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 7 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016