Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania primeste bani europeni pentru prevenirea inundatiilor

romania-primeste-bani-europeni-pentru-prevenirea-inundatiilor

O investitie de 54 milioane de euro a fost aprobata de Comisia Europeana pentru un proiect de prevenire a inundatiilor si dezvoltare a unui sistem de combatere a efectelor acestora: alunecari de teren, poluare, eroziune.


Proiectul va consta in sistematizarea echipamentelor de prevenire a inundatiilor si efectelor acestora, precum si a diminuarii acestor efecte, imbunatatirea securitatii si eficacitatii infrastructurii de gestiune a apelor si a posibilitatii Administratiei Nationale "Apele Romane" de a actiona cu promptitudine in caz de inundatie.

Pe langa toate acestea, proiectul mai prevede si echiparea statiilor de pompare cu echipamente si programe IT specializate, o serie de optimizari ale echipamentelor de masura si monitorizare, dar si crearea unor centre de coordonare si reactie rapida in cazul inundatiilor.

Comisarul european pentru politica regionala, Johannes Hahn, declara ca "Acesta este un exemplu concret pentru modul in care investitiile regionale contribuie la imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor romani. Cresterea nivelului de securitate va aduce si beneficii economice, pentru ca intreprinderile si potentialii investitori vor sti ca sunt mai bine protejati impotriva pagubelor produse de inundatii.”

Subventionarea este efectuata prin programul "Mediu", din cadrul politicii regionale a Uniunii Europene. Valoarea totala a proiectului este de 63 milioane de euro, din care 54 de milioane de euro provin din bani acordati de UE. Prin implementarea proiectului, vor fi create 50 de noi locuri de munca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acest proiect depaseste investitia totala de 50 de milioane de euro, fapt ce il claseaza drept un "proiect major". Proiectele de acest tip primesc aprobare dupa o decizie speciala a Comisiei Europene. In cadrul politicii de coeziune, in perioada 2007-2013, Romania a beneficiat de aproximativ 19 miliarde de euro, bani europeni.


Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016